Четвер, 25.04.2024, 08:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Сенкевичівський ліцей Городищенської сільської ради Луцьк...

Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 63
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:30
Посієш характер – пожнеш долю

У ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Сенкевичівка протягом лютого цікаво й змістовно пройшов місячник превентивного виховання школярів під девізом: «Посієш вчинок – пожнеш звичку, посієш звичку – пожнеш характер, посієш характер – пожнеш долю»

У рамках місячника проведено такі виховні заходи: усний журнал «Бережи себе!» із сторінками «Зроби свій вибір на користь здоров’ю» (1-4 кл. Лук’янова Світлана Олексіївна), «Моральна чистота стосунків між юнаком та дівчиною» (9-11 кл. Бишовець Валентина Петрівна),  «Загартуйся і будеш здоровим!» (5-8 кл. Стасюк Валентина Петрівна); відбувся КВК між учнями 7 і 8 класів «Здоров’я маємо, та не дбаємо, а коли втратимо, то шукаємо» (підготували педагог-організатор Приймак Марія Михайлівна та практичний психолог Янчук Аліна Володимирівна); оформлено виставку у шкільній бібліотеці з питань профілактики правопорушень на тему «Підліткові про закон».

А на Стрітення учні 6 класу (класний керівник Янчук Аліна Володимирівна) зустріли членів загальношкільного батьківського комітету і Піклувальної ради  і привітали фольклорною композицією «А вже весна красна…». Актив батьків разом з адміністрацією школи обговорили наступні питання:

-         Про роль батьків у збереженні життєдіяльності школярів, попередженню дитячого травматизму (заступник з виховної роботи Волошина-Карвацька Оксана Мілентіївна);

-         Про рівень навченості та якісний показник знань учнів 3-11 класів(заступник з навчально-виховної роботи Оляніцька Мирослава Євгенівна);

-         Про організацію дозвілля участі вихованців в громадському об’єднанні «Братство України» (педагог-організатор Приймак Марія Михайлівна);

-         Про порядок закінчення навчального року, дотримання вимог Інструкції про проведення ДПА у загальноосвітніх навчальних закладах у 2012-2013 н. р.(директор Долонська Галина Степанівна).  

У день профілактики правопорушень учні зустрілися із дільничим інспектором Редчуком Сергієм Васильовичем, який ще раз нагадав про права і обов’язки та кримінальну відповідальність неповнолітніх.

Соціальний педагог Кость Тамара Володимирівна провела бесіду про шкідливі звички і їх пагубний вплив на здоров’я дітей з використанням науково-популярного фільму.

Уже стало традицією у нашій школі проводити День відкритих дверей для батьків. Вони мають змогу відвідати уроки, індивідуально поспілкуватися з учителями. Проблемні питання, які турбують батьків і учнів, можуть бути розглянуті з «Скриньки довіри» у практичного психолога Янчук Аліни Володимирівни.

Дільничий інспектор Редчук Сергій Васильович та соціальний педагог Кость Тамара Володимирівна стали частими гостями нашої школи. Так, на загальношкільних батьківських зборах вони обговорили з батьками проблеми виховання дітей та дали їм слушні рекомендації.

А на завершення зборів бурхливими оплесками батьки нагородили учасників концерту «Тато і мама – два серця гарячих», який підготувала заступник директора школи з виховної роботи та учитель музичного мистецтва Волошина-Карвацька Оксана Міленїівна і педагог-організатор Приймак Марія Михайлівна. Зворушили серця батьків легенди про матір (читала вчитель української мови і літератури Бишовець Валентина Петрівна) та про батька (зачитував учитель трудового навчання Богдан Григорій Миколайович).

За хвилини творчої насолоди учасникам концерту щиро дякувала директор школи Галина Степанівна Долонська і обговорила важливі проблеми школи.

 

 

Категорія: вихові заходи | Переглядів: 1633 | Додав: YURA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz